onderbouw vriezers

Inbouw onderbouw vriezer kopen? De laagste prijs zult u altijd bij De Inbouwhal betalen. Wij geven u namelijk de garantie dat wij altijd de voordeligste zijn. Gelooft u dit niet of bent u weleens benieuwd? Vraag dan naar onze speciale dagprijs en ervaar het zelf. Onze prijzen liggen vaak zelfs veel lager dan de internetprijzen!

Inbouw onderbouw vriezer kopen

Bij een onderbouw vriezer kunt u het beste van tevoren opmeten hoeveel ruimte u hiervoor heeft. Bij elke vriezer staan de afmetingen vermeld en kunt u direct zien of deze geschikt is voor uw keuken. Mocht u hier vragen over hebben, kunt u altijd bij onze adviseurs terecht!

De deur van een inbouw onderbouw vriezer kan op twee manieren worden bevestigd aan het keukenfront. De meest stabiele bevestiging is het deur-op-deur-systeem. Hierbij wordt de deur van de vriezer direct bevestigd aan het keukenfront. De tweede mogelijkheid is een eenvoudigere te monteren bevestiging, waarbij de deur van de vriezer middels een schuifsysteem wordt bevestigd aan het keukenfront.

Mocht u vragen hebben over aspecten als montage, levering, specificaties of prijs, kunt u altijd contact met ons opnemen. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom in een van onze showrooms in Nijkerk en Amersfoort!