keramische kookplaten

Zanussi keramische kookplaat ZEV 6340 XBA | De Inbouwhal

Zanussi keramische kookplaat ZEV 6340 XBA

Adviesprijs €549,-

Vraag naar de dagaanbieding

Altijd de meest voordelige!
Laagste internetprijs

Wij zijn altijd
voordeliger!

Prijs opvragen
ETNA inbouw keramische kookplaat T267ZT | De Inbouwhal

ETNA inbouw keramische kookplaat T267ZT

Adviesprijs €499,-

Vraag naar de dagaanbieding

Altijd de meest voordelige!
Laagste internetprijs

Wij zijn altijd
voordeliger!

Prijs opvragen

keramische kookplaten

Zo goedkoop mogelijk een inbouw keramische kookplaat kopen? Wij garanderen u dat u bij ons het voordeligst uit bent! U kunt naar onze speciale dagprijzen vragen, zodat u zeker weten het de allerlaagste prijs betaalt voor uw keramische kookplaat. Naast de keramische kookplaten die u op onze website vindt, kunt u ook terecht in een van onze showrooms in Amersfoort en Nijkerk om onze uitgebreide assortiment aan keramische kookplaten en andere inbouwapparatuur fysiek te bekijken.

Inbouw keramische kookplaat kopen

Voordat u een inbouw keramische kookplaat aanschaft, moet u weten hoe groot de uitsparing is in uw keukenblad. Dit voorkomt dat u een een keramische kookplaat bestelt met de verkeerde afmetingen. Tevens is het goed als u zich van tevoren afvraagt over hoeveel pitten uw kookplaat moet beschikken en in welke samenstelling. Vaak is een combinatie van grote, middelgrote en kleine pitten de meest praktische keuze.

Kenmerken van een keramische kookplaat

De keramische kookplaat kenmerkt zich door een eenvoudig onderhoud, dankzij de glazen plaat. Op de glazen plaat worden de zones van de pitten aangegeven. Wanneer de pitten warm zijn worden deze door de infrarode straling rood. De afkoeling van een keramische kookplaat gaat geleidelijk. Om te voorkomen dat u zich brandt aan de kookplaat, wordt er vaak gebruikt gemaakt van indicatielampjes om aan te geven of de pit nog heet is.

Bij de aanschaf van een inbouw keramische kookplaat raden wij u aan om de montage te laten doen door een vakbekwame monteur. Doorgaans worden de keramische kookplaten namelijk geleverd zonder netsnoer. Tevens dient er een aparte elektriciteitsgroep te worden gemaakt. Laat u hierover informeren door onze adviseurs, zij staan klaar voor al uw vragen!