Waarom de Inbouwhal

De Inbouwhal heeft ‘t!


6000 m2 boordevol inbouwapparatuur en keukens. Direct te leveren tegen prijzen die vaak nog lager liggen dan internetwinkels.


Alle medewerkers van De Inbouwhal komen direct of indirect uit de keukenbranche. Dus of het gaat om het vervangen van uw oude apparatuur, of het ontwerpen van een compleet nieuwe keuken; bij De Inbouwhal bent u altijd aan het juiste adres.


Desgevraagd kunt u bij De Inbouwhal een aanhanger lenen om uw apparatuur thuis te brengen. Maar voor een gering bedrag kan De Inbouwhal bij u thuis bezorgen. Handig, als u oude apparatuur moet worden afgevoerd.

Ook voor keukens kunt u terecht bij de inbouwhall. Een aantal messcherp geprijsde opstellingen kunnen naar gelang de maten van uw woning aangepast worden naar uw wensen. U heeft de keuze uit vele frontmogelijkheden breed scala aan werkbladen om uw droomkeuken tot leven te laten komen.


U kunt ook alvast een ontwerp maken voor uw eigen keuken. Klikt u op het logo hiernaast, dan wordt u naar onze keukencreator geleid.Het kan zijn dat u gevraagd wordt om een speciale ‘player’ te downloaden die u in staat stelt om uw nieuwe keuken 3 dimensionaal te bekijken.


De Inbouwhal is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen. Zo bent u verzekerd van een veilige aankoop.

  • 6000 mBoordevol inbouwapparatuur en keukens. Direct te leveren tegen prijzen die beduidend lager liggen dan de reguliere keuken- en witgoedzaken. Vaak nog lager dan internetwinkels.
  • sdflkjsldfjl sdfljdslfkjlskjf sdfksjfljlkjsdlkf
  • slkdjflsdkjflksdjfl sldkfjlsdkjf lkj sdlfkjlk
fsdfksldfjlj