Welkom bij de Inbouwhal

6000 m2 boordevol inbouwapparatuur en keukens. Direct te leveren tegen prijzen die beduidend lager liggen dan de regulier keuken- of witgoedspecialist. Vaak nog lager dan internetwinkels.
Ook voor messcherp geprijsde keukens kunt u terecht bij de Inbouwhal. U heeft de keuze uit tientallen fronten, grepen en werkbladen om uw droomkeuken tot leven te laten komen.

 

groothandelprijzenAlle medewerkers van de Inbouwhal komen direct of indirect uit de keukenbranche. We hebben verstand keukens en apparatuur en kunnen u alle informatie en service geven die u wenst. Dus groothandelprijzen met ongekende service!
U kunt ook alvast een ontwerp maken voor uw eigen keuken. Klikt u op het logo hiernaast, dan wordt u naar onze keukencreator geleid.Het kan zijn dat u gevraagd wordt om een speciale ‘player’ te downloaden die u in staat stelt om uw nieuwe keuken 3 dimensionaal te bekijken.

 

aanhanger_uitleenserviceDesgevraagd kunt u bij de Inbouwhal een aanhanger lenen om uw apparatuur thuis te brengen. En voor een gering bedrag kan de Inbouwhal bij u thuis bezorgen. Handig, als u oude apparatuur moet worden afgevoerd.
Het CBW staat voor de Centrale Branchevereniging Wonen. De Inbouwhal is aangesloten bij deze branchevereniging. Zo bent u verzekerd van een veilige aankoop.
U vindt de voorwaarden van de CBW op de website.