onderbouw koelkasten

Zanussi onderbouw koelkast ZQA 14030 DA | De Inbouwhal

Zanussi onderbouw koelkast ZQA 14030 DA

Adviesprijs €649,-

Vraag naar de dagaanbieding

Altijd de meest voordelige!
Laagste internetprijs

Wij zijn altijd
voordeliger!

Prijs opvragen

onderbouw koelkasten

Ook voor onderbouw koelkasten bent u bij ons aan het juiste adres. U wilt natuurlijk graag een inbouw onderbouw koelkast kopen tegen de meest voordelige prijs die er is. En dat is juist wat wij u bij De Inbouwhal kunnen garanderen! Bij ons bent u namelijk altijd voordeliger dan bij onze concurrenten!

De inbouw onderbouw koelkast die bij u past

Een inbouw onderbouw koelkast is dé oplossing voor het integreren van uw koelkast in uw keuken. Een onderbouw koelkast past namelijk onder uw aanrechtblad en kan dus makkelijk worden geïntegreerd. Hij wordt namelijk achter een front van uw keuken gemonteerd, waarbij de deur van de koelkast vast zit aan het keukenfront.

Tevens is het nog belangrijk om te weten welke maat (afmetingen) in uw keuken past. Immers moet de onderbouw koelkast wel passen in uw bestaande keuken. Tot slot zijn uw wensen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en energieverbruik belangrijk. Hierbij kunnen onze adviseur u uitstekend helpen en voorzien van een passend advies.

Neem contact met ons op om de extra lage dagprijs op te vragen voor uw inbouw onderbouw koelkast! Als vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom in een van onze vestigingen in Nijkerk of Amersfoort!